Din første uge på Sclerosehospitalet

Modtagelse, information, undervisning, målsætning og behandling

Den første uge, du er indlagt, består kort fortalt af modtagelse, information, undervisning, målsætning og behandling.

Vi tager godt imod dig

Som udgangspunkt indlægges alle patienter samme dag og altid en mandag. Der er derfor mange medarbejdere tilstede, den dag din indlæggelse begynder. Vi gør os umage for, at du skal føle dig velkommen og godt tilpas. Sig det gerne til os, hvis der er noget, der er særligt vigtigt for dig.

En god start

Du vil i løbet af den første og anden indlæggelsesdag få foretaget relevante undersøgelser af dine behandlere. Her vil du også møde din kontaktperson, som er din faste samarbejds- og sparringspartner i forløbet. Sammen med din kontaktperson vil du få afklaret, hvad din målsætning skal indeholde. Denne proces er tidskrævende, men afgørende for, at du får en god start med realistiske og meningsfulde mål for indlæggelsen.

Kontaktpersonen er i samarbejde med dig koordinator for dine behandlinger og forløbsaktiviteter.

Den første uge

I løbet af den første uge vil du sammen med dit behandlerteam, som er en gruppe af behandlere med forskellige faglige ekspertiser, påbegynde din personlige rehabilitering under hensyn til dine ønsker og behov. Samspillet mellem dine behandleres faglige viden og erfaring og din unikke viden om dig selv, din sygdom og dine ressourcer er en vigtig del af din indlæggelse fra første til sidste dag, du er på Sclerosehospitalet. 

Dit program

Når du ankommer, vil du få et foreløbigt ugeprogram. Dit ugeprogram vil blive løbende revideret, når du sammen med din kontaktperson beslutter dig for, hvilke udfordringer du vil arbejde målrettet med.

 

 

Senest opdateret: d. 12 juli 2016