Hvad er mine muligheder for indlæggelse, når jeg arbejder på fuld tid eller deltid?

Vi anbefaler fire ugers sammenhængende behandlingsforløb, hvis formålet er en dybtgående forbedring af dit funktionsniveau. Det kan dog, for nogle, synes som lang tid at skulle være væk fra en travl hverdag, familie og arbejde.

Kortere og delt indlæggelse

Du kan vælge en ”delt indlæggelse”, hvilket vil sige, at du opdeler et fire ugers indlæggelsesforløb i to gange to uger eller to uger plus en uge på et senere tidspunkt. Du har også mulighed for at vælge en kortere indlæggelse på en, to eller tre uger.

Aftal tidspunkt for indlæggelse i god tid

Er du i arbejde, vil vi, såfremt det er muligt, forsøge at tilbyde dig indlæggelse på det tidspunkt, der passer bedst til din arbejdssituation. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale dette nærmere. Mulighederne for at opfylde lige præcis dine ønsker er størst, hvis vi i god tid inden indlæggelsen kan aftale tidspunkt for og varighed af indlæggelsen.

Temaforløb på èn eller to uger

Du kan eventuelt overveje, om et af vores temaforløb kunne være en relevant løsning for dig? Temaforløbene er kortere indlæggelsesforløb, der varer mellem en og to uger, og hvor du - sammen med en mindre gruppe patienter - følger et fælles program.

Du kan her læse mere om de aktuelle temaforløb.

Senest opdateret: d. 12 marts 2014