Hvor længe varer en indlæggelse på et Sclerosehospital?

Temaforløb varer en eller to uger. Længden af individuelle behandlingsforløb varierer fra en til fire uger

Sclerosehospitalerne tilbyder to slags indlæggelser: Temaforløb og individuelle behandlingsforløb. Temaforløb varer en eller to uger. Længden af individuelle behandlingsforløb varierer fra en til fire uger. Du har også mulighed for at dele din indlæggelse over to gange to uger, eller to uger plus en uge senere.

Hvor længe kan/skal indlæggelsen vare

I et individuelt behandlingsforløb har du mulighed for at arbejde målrettet med dine personlige behov. Hvis du har behov for en grundig og dybtgående forbedring af dit funktionsniveau, anbefaler vi fire ugers indlæggelse, da vores erfaring er, at det tager tid at gennemføre den lærings- og behandlingsproces, som målrettet rehabilitering indebærer. Hvis du har et mere afgrænset behov, kan en kortere periode være relevant.

Du kan også nå at komme godt i gang på en, to eller tre uger, hvis en kortere indlæggelse er det mulige for dig, eller du kan dele indlæggelsen over to perioder, så du kan komme godt i gang under første indlæggelse, arbejde videre derhjemme og slutte med en opfølgning og mere at arbejde videre med.

Det er vigtigt, at du vælger en løsning, der fungerer for dig, og som tager hensyn til, at dit liv derhjemme (familie, arbejde, osv.) kan fungere uden dig, mens du er indlagt.

Kontakt

Vi vil i videst muligt omfang forsøge at imødekomme dine ønsker om indlæggelsens varighed, tidspunkt og form. Kontakt os gerne for at drøfte dine muligheder og ønsker i forbindelse med, at din henvisning sendes.

Senest opdateret: d. 12 marts 2014