Hvordan kan jeg forberede min indlæggelse?

Det er en god idé, at du gør dig tanker om, hvad du gerne vil opnå af resultater med din indlæggelse.

Du kan med fordel bruge lidt tid før din indlæggelse på at forberede dig. Det er en god idé, at du gør dig tanker om, hvad du gerne vil opnå af resultater med din indlæggelse, hvad du gerne vil arbejde med under indlæggelsen, og hvad der vil gøre en forskel for dig, når du kommer hjem efter indlæggelsen.

Forbered dig her på hjemmesiden

Du kan blandt andet forberede dig ved at orientere dig om, hvad Sclerosehospitalerne er, og hvordan en indlæggelse normalt foregår. Du kan her på hjemmesiden læse mere om, hvordan du i samarbejde med dit behandlerteam er med til at bestemme indholdet af din individuelle indlæggelse. Du kan med fordel orientere dig om de forskellige behandlingsmuligheder, hold- og undervisningstilbud, som findes på Sclerosehospitalerne.

Din mentale forberedelse

Det kan også være en god idé, at du gør dig tanker om, hvilke områder eller udfordringer i dit liv med sygdommen, som du gerne vil have særligt fokus på, mens du er på et af Sclerosehospitalerne. Du kan blandt andet overveje, hvad du gerne vil opnå, hvad du ønsker at ændre på eller blive bedre til, og hvordan du gerne vil kunne mærke disse ændringer eller forbedringer i dit liv sammen med din familie. 

Planlæg dit fravær, så du kan være nærværende

At være indlagt betyder, at du vil møde mange andre mennesker med sclerose. Det er godt at være forberedt på, at sclerose er lige så individuel som et fingeraftryk, den kan have mange udtryk og give forskellige symptomer. Det kan desuden være en fordel at planlægge dit fravær i hjemmet med din familie – og med eventuelle kollegaer på din arbejdsplads - så du under din indlæggelse kan koncentrere dig om dig selv og din rehabilitering.

 

Senest opdateret: d. 28 juni 2016